Product Manager (Inkoop)

Centraal binnen onze onderneming staan onze klanten. Dagelijks spannen wij ons met elkaar in om hen zo goed mogelijk te bedienen. Wij zijn in staat om snel de beste kwaliteit producten te leveren omdat wij de keten zo kort mogelijk houden.

(Key) Accountmanager BENELUX

Voor de business-unit BENELUX zijn we op zoek naar twee accountmanagers. We kunnen zowel een junior accountmanager, als een Key accountmanager gebruiken. Heb je ervaring in de AGF met retail, wil je graag leren en investeren in jezelf, ben je niet bang om de ‘handen uit de mouwen’ te steken en ambieer je het met […]

Key Accountmanager DACH

We zijn op zoek naar een kandidaat die affiniteit heeft met de AGF-sector, vloeiend Duits spreekt, graag wil leren en investeren in zichzelf, niet bang is om de ‘handen uit de mouwen’ te steken en het ambieert met Retailers te werken in een team waarin je je volop kunt ontwikkelen.

Senior Product Coördinator Beans

Do you have passion for growing fresh vegetables and beans / sugar snaps in specific? Would you like to support the dynamic Farming Team of Primeaele United in realizing year-round availability of fresh products? In this role you will operate (possibly remotely) in The Netherlands and in Africa.