Over ons

Maak kennis met Primeale United – internationaal opererende leverancier en producent van jaarrond verse groenten.

Over ons

Maak kennis met Primeale United – internationaal opererende leverancier en producent van jaarrond verse groenten.

The seed to plate company

Wij zijn Primeale United. Van huis uit groentetelers, in hart en nieren. Wij beheren de hele keten van verse groenten. Van het zaadje in de grond tot een lekkere, voedzame maaltijd op de borden van miljoenen mensen. Zo zorgen we jaarrond voor duurzame beschikbaarheid van verse groenten. Partnerships met klanten en het bedenken van oplossingen voor consumenten staan voor ons centraal en dat maakt ons een inspirerende partner. Voor nú en in de toekomst.

Duurzaamheid is toekomstige generaties toekomst bieden

Primeale United vindt wereldwijd duurzaam ondernemerschap een vanzelfsprekend onderdeel in haar bedrijfsvoering. Wij leveren jaarrond topkwaliteit verse groenten die geproduceerd zijn onder veilige omstandigheden met zorg voor haar medewerkers en directe omgeving.

Door middel van onze Growing Sustainable Alliance helpen wij bij het stimuleren van lokale economieën, ondernemerschap, cultuur en sport, als ook op het efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen en het bevorderen van lokale biodiversiteit’.

Onderdeel van Agrial

Primeale United is onderdeel van de Agrial Groente en Fruit Divisie. Als specialist in groenten zijn we er trots op verse, gezonde en heerlijke producten te bieden in zowel Frankrijk als daarbuiten. Met de merken Florette, Priméale, Créaline en meer dan 21.000 medewerkers wereldwijd is Agrial een belangrijke speler op de groentemarkt in Europa. Dit biedt ons mogelijkheden voor samenwerking en geeft kracht aan het internationale karakter van onze organisatie.