Over ons

Maak kennis met Primeale United – internationaal opererende leverancier en producent van jaarrond verse groenten.

Over ons

Maak kennis met Primeale United – internationaal opererende leverancier en producent van jaarrond verse groenten.

The seed to plate company

Wij zijn Primeale United. Van huis uit groentetelers, in hart en nieren. Wij beheren de hele keten van verse groenten. Van het zaadje in de grond tot een lekkere, voedzame maaltijd op de borden van miljoenen mensen. Zo zorgen we jaarrond voor duurzame beschikbaarheid van verse groenten. Partnerships met klanten en het bedenken van oplossingen voor consumenten staan voor ons centraal en dat maakt ons een inspirerende partner. Voor nú en in de toekomst.

Duurzaamheid is het fundament van ons bedrijf

Bij Primeale United laten we ons leiden door ons doel om onze toekomst te voeden met gezondheid en geluk. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van alles wat we doen: from seed to plate. Onze groenten komen van over de hele wereld. Ze worden geteeld op onze eigen boerderijen of door de toegewijde partners waarmee we samenwerken. Onze uitgebreide kennis van duurzame groenteteelt is wat ons uniek maakt. We creëren waarde in de hele keten, van zaaien en oogsten tot aan de consument. Ons duurzaamheidsbeleid is gecentreerd rond twee strategische pijlers: Happy & Healthy Earth en Happy & Healthy People.

Mensen verwachten tegenwoordig meer van het bedrijf waarvoor ze werken. Dit heeft niet alleen betrekking op de producten die het bedrijf aanbiedt, maar ook op hoe het bedrijf in het algemeen waarde creëert. Bij Primeale United werken we actief aan het bevorderen van een inclusieve omgeving waarin onze medewerkers zich gewaardeerd en veilig voelen.

We doen dit door de betrokkenheid van medewerkers te bevorderen door middel van training en ontwikkeling, door bij te dragen aan projecten in de gemeenschap en door een veilige werkcultuur te bevorderen. Bij Primeale United geloven we dat we onze doelen alleen kunnen waarmaken als onze mensen ook een doel vinden in het werk dat ze doen.

Missie

Het is onze missie om lekkere én voedzame maaltijden te verrijken met onze lekkere groenten. Daarvoor springen wij elke dag ons bed uit. Die belofte maken we waar door ons vakmanschap; onze expertise van zaadje tot op het bord. Maar vergeet ook de passie van onze mensen niet! Onze innovatiekracht tot slot, zorgt ervoor dat we nooit stil blijven staan en onze beloftes ook in de toekomst kunnen nakomen.

Nieuwsgierig, slim en gedreven

Het zit in onze bedrijfscultuur om een nieuwsgierige, slimme en gedreven houding te hebben. We zijn nieuwsgierig naar verbetering en dagen onszelf constant uit om onverwachte oplossingen en ideeën te ontwikkelen. We staan open voor verandering, ook als dit betekent dat we soms buiten de gebaande paden moeten treden. We zijn slim doordat we als landbouwexperts als geen ander weten hoe we onze gewassen omzetten in relevante concepten. Wij denken altijd een stap vooruit. Met onze slimme initiatieven voegen we niet alleen waarde toe in ons bedrijf, maar ook in de hele keten. En we zijn gedreven. We zijn trots op ons bedrijf en gepassioneerd over ons werk. Als onderdeel van een coöperatie werken we als één team samen voor het beste resultaat. We nemen verantwoordelijkheid en we vertrouwen elkaar. Toegewijd om samen onze doelen te bereiken. 

Onderdeel van Agrial

Primeale United is onderdeel van de Agrial Groente en Fruit Divisie. Als specialist in groenten zijn we er trots op verse, gezonde en heerlijke producten te bieden in zowel Frankrijk als daarbuiten. Met de merken Florette, Priméale, Créaline en meer dan 21.000 medewerkers wereldwijd is Agrial een belangrijke speler op de groentemarkt in Europa. Dit biedt ons mogelijkheden voor samenwerking en geeft kracht aan het internationale karakter van onze organisatie.

kg jaarlijks verkochte groenten
0 miljoen
borden gevuld in Europa
0 miljoen
waar onze producten worden verkocht
0 landen
euro omzet per jaar
0 miljoen

Werken bij Primeale United?

Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

Open sollicitatie