Werken bij

Human Resources

De wereld van verse groenten is dynamisch, dat betekent dat ook wij binnen HR soms snel moeten schakelen. Het is immers ons gezamenlijk belang onze producten zo snel en vers mogelijk bij onze klanten te krijgen. Daarnaast betekent werken bij Primeale werken in een open en down-to-earth cultuur.

Werken bij

Human Resources

Bij commercie zijn wij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en de uitvoering van alle commerciële activiteiten. Hier ontwikkelen wij regelmatig innovatie concepten en oplossingen, om onze klanten te helpen bij het reageren op de vraag van hun klanten.

Over de afdeling

De afdeling bestaat uit een HR directeur, een HR manager, 2 HR adviseurs, een HR assistent en een salarisadministrateur: een klein en enthousiast team.

We zijn nieuwsgierig en gedreven. Dagelijks ondersteunen we de business door ons te richten op operationele taken zoals in- door- en  uitstroom maar we zijn ook bezig op tactisch niveau, zoals HR projecten op het gebied van talent, vitaliteit en ontwikkeling.

We dragen proactief bij aan de coaching van lijnmanagers en medewerkers, ons gezamenlijk streven is iedere dag een beetje beter te zijn.

Waarom Primeale United?

Wil jij werken bij een internationaal opererende leverancier en producent van jaarrond verse groenten?
Dan ben je bij Primeale United aan het juiste adres! 

Ruimte voor opleiding en ontwikkeling

Geen dag is hetzelfde

Veel eigen verantwoordelijkheid en variatie in je werkzaamheden

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Actuele vacatures

Open sollicitatie