Verscoordinator

Kun jij nauwkeurig werken en heb je oog voor detail? Dan hebben wij een leuke baan als verscoordinator voor je!

Detail Planner

Kun jij uitstekend plannen, ben je communicatief sterk, heb je niet snel last van stress en kun je snel schakelen? Wellicht is de functie van detail planner in de dynamische wereld van AGF iets voor jou.

Agrarisch medewerker

Ben jij op zoek naar een uitdaging bij een mooi modern teeltbedrijf? Wil jij graag met de nieuwste en modernste technieken werken? Dan zoeken wij jou!

Keurmeester

Ben jij een keurmeester met oog voor detail en een gezonde dosis enthousiasme dan hebben wij een leuke baan voor jou.

Crop coördinator

Ben jij die enthousiaste medewerker (met passie voor het telen van verse groente) die ons Farming Team komt versterken om ons te ondersteunen bij het realiseren van jaarrond beschikbaarheid van versproducten? Deze rol is onderdeel van een dynamisch team wat naast Nederland ook in Marokko en Senegal opereert.

Proces Operator

Waarom kies jij voor deze vacature bij ons bedrijf? Omdat wij als als keten-regisseur jou een unieke inkijk kunnen geven in het keten-proces, met veel variatie in je werkzaamheden binnen een internationale omgeving.

Medewerker Backoffice

Waarom kies jij voor deze vacature bij ons bedrijf? Omdat wij als keten-regisseur jou een unieke inkijk geven in het keten-proces, metveel variatie in je werkzaamheden binnen een internationale omgeving.

Onderhoudsmonteur

Centraal binnen Primeale United staan onze klanten. Dagelijks spannen wij ons met elkaar in om hen zo goed mogelijk te bedienen. Wij zijn in staat om snel de beste kwaliteit producten te leveren omdat wij de keten zo kort mogelijk houden.