HR-adviseur

Bij Primeale United schakel jij als HR Adviseur in een dynamische omgeving in Nederland. Je hebt contact met verschillende lagen in de organisatie en je werkt in een energiek enthousiast team waar ruimte is voor jouw ontwikkeling.

Stagiair HR

Ben jij opzoek naar een HR gerelateerde stage waar je een interessant onderzoek kan uitvoeren? Dan is deze stageplek echt wat voor jou!

Product Manager (Inkoop)

Centraal binnen onze onderneming staan onze klanten. Dagelijks spannen wij ons met elkaar in om hen zo goed mogelijk te bedienen. Wij zijn in staat om snel de beste kwaliteit producten te leveren omdat wij de keten zo kort mogelijk houden.

Verscoordinator

Kun jij nauwkeurig werken en heb je oog voor detail? Dan hebben wij een leuke baan als verscoordinator voor je!

Detail Planner

Kun jij uitstekend plannen, ben je communicatief sterk, heb je niet snel last van stress en kun je snel schakelen? Wellicht is de functie van detail planner in de dynamische wereld van AGF iets voor jou.

(Key) Accountmanager BENELUX

Voor de business-unit BENELUX zijn we op zoek naar twee accountmanagers. We kunnen zowel een junior accountmanager, als een Key accountmanager gebruiken. Heb je ervaring in de AGF met retail, wil je graag leren en investeren in jezelf, ben je niet bang om de ‘handen uit de mouwen’ te steken en ambieer je het met […]

Key Accountmanager DACH

We zijn op zoek naar een kandidaat die affiniteit heeft met de AGF-sector, vloeiend Duits spreekt, graag wil leren en investeren in zichzelf, niet bang is om de ‘handen uit de mouwen’ te steken en het ambieert met Retailers te werken in een team waarin je je volop kunt ontwikkelen.

Senior Product Coördinator Beans

Do you have passion for growing fresh vegetables and beans / sugar snaps in specific? Would you like to support the dynamic Farming Team of Primeaele United in realizing year-round availability of fresh products? In this role you will operate (possibly remotely) in The Netherlands and in Africa.  

Keurmeester

Ben jij een keurmeester met oog voor detail en een gezonde dosis enthousiasme dan hebben wij een leuke baan voor jou.

Mechanisatie Manager

Ben jij die enthousiaste medewerker (met passie voor het telen van verse groente) die ons Farming Team komt versterken om ons te ondersteunen bij het realiseren van jaarrond beschikbaarheid van versproducten? Deze rol is onderdeel van een dynamisch team wat naast Nederland ook in Marokko en Senegal opereert.